Landelijk vergaderen in de Betuwe

Geniet in een landelijke omgeving van een rustige vergadering in combinatie met een goedverzorgd ontbijt, lunch, borrel of diner.

Een avond om nooit te vergeten

Alles voor een ontspannen en vruchtbare vergadering
Landelijk gelegen in Kapel-Avezaath, in het hart van de Betuwe en op steenworp afstand van ‘Fruitstad’ Tiel, biedt Poelzicht alle mogelijkheden voor een ontspannen en vruchtbare vergadering of teambuilding- sessie. De 250 jaar oude monumentale hofstede biedt onderdak aan twee zalen en een brasserie in een mooie lichte serre. De hofstede wordt omringd door een prachtige landschapstuin met diverse terrassen. Poelzicht ligt aan de rand van de kern van Kapel-Avezaath, omringd door weilanden, akkervelden en boomgaarden. Een ontspannende wandeling als onderdeel van het dagprogramma of in de pauze is zeker de moeite waard. Bij mooi weer zijn de landschapstuin en de terrassen van Poelzicht geweldige plekken om te vergaderen, te pauzeren of om de vergaderdag af te sluiten met een borrel. Ook is het mogelijk om de tuin en de terrassen te gebruiken voor een afsluitende BBQ of BBQ-workshop. Onze chefs hebben ruime ervaring met alle soorten barbecues, van braai tot Big Green Egg. Ook over de overige culinaire invulling hoeft u zich geen zorgen te maken. De ambachtelijke Franse bistrokeuken van Brasserie Poelzicht staat in de Betuwe en ver daarbuiten zeer goed bekend én is bekroond met een vermelding in de toonaangevende Gault&Millau-restaurantgids. Alles wordt in eigen keuken gemaakt van verse seizoensproducten. Onze keukenbrigade staat garant voor een heerlijk culinair ontbijt, (broodjes)lunch, diner, tussendoortje, borrelhapjes of een stoere BBQ, helemaal afgestemd op uw wensen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Download dan hier de brochure op maat. Hierin vind je alles over jouw gelegenheid op maat.

Wilt u Poelzicht zelf al eens komen ervaren?

Maak een reservering voor een heerlijke dinerervaring bij Poelzicht. 

Uiteten bij Poelzicht

Alles wordt door chef Edwin Muns en zijn team ambachtelijk in eigen keuken gemaakt met verse (seizoens)ingrediënten en veel liefde.