Nieuws

De Poelzicht Wijn App en kerstmis 2024.

Beste wijnliefhebbers,

Vaak ben ik op reis, veelal in Frankrijk, om er wijnen te proeven en te importeren voor Brasserie Poelzicht. Vooral Bourgogne, Jura en Champagne zijn mijn favoriete wijngebieden, maar ook andere streken en zelfs in andere landen ben ik vaak bij verschillende wijnboeren op bezoek.

Bezoeken, proeven, luisteren en selecteren van lekkere wijnen is iets wat ik ontzettend leuk vind. Wijnen die, naar mijn idee, bijzonder zijn en karakter en vulling hebben. Soms ook wijnen die niet zomaar te koop zijn of te vinden op het internet.

Vaak is het aanbod eenmalig.

Een aantal van deze “trouvailles” ga ik aanbieden in de Poelzicht Wijn App, zo’n 10x per jaar, vaak met een leuk filmpje of foto met de wijnboer, de streek of het dorp en natuurlijk over de wijn zelf.

Je kunt je aanmelden voor deze groep door op de bovenstaande foto te klikken. Daarna krijg je nog een persoonlijke uitleg en zit je in de Poelzicht Wijn App. De gebruikersvoorwaarden krijg je toegestuurd en het deelnemen aan de app schept geen verplichtingen.

Bon plaisirs,

Edwin Muns

Ook met de kerstdagen bent u weer van harte welkom bij Brasserie Poelzicht!

Hierbij vindt u het menu welke we gaan serveren, vol met heerlijkheden passend bij de feestdagen.

Reserveren is al mogelijk via de reserveringstool van deze website.

We serveren ons kerstmenu met de lunch vanaf 12.00 uur en het diner vanaf 18.00 uur op 24, 25 en 26 december 2024.

 

Le Menu Noel 2024

Amuses

Twee heerlijke hapjes van het huis om mee te beginnen

 

Terrine de canard

Terrine van gekonfijte eend en eendenlever met brioche, gerookte gans, vossenbessen en salade van rode kool

Xxx

Sandre & homard

Rollade van snoekbaars en kreeft, romige risotto, cèpes, schuimige saus van zuurkool en knapperige kaantjes

Xxx

Tournedos Noel 2024

Sappige tournedos, cromesquis van kalfszwezerik en morilles, jus, wintergroenten en een “cocotte tartiflette”

Xxx

Pré-dessert

Gebakken plak eendenlever, hete bliksem, spekje, rode biet-sabayon en appelstroop

Suppl. € 16 p.p.

Of

Fondue de Brie de Meaux aux truffes

Warme fondue van Brie de Meaux met knapperige groentjes, zwarte wintertruffel en desem soldaatjes

Suppl. € 18 p.p.

xxx

Poire Belle Hélène révisitée

Chocoladetaartje met hazelnoot en chocoladesaus, Betuws peertje in Banyuls, kaneel en vanille-roomijs

Menu à € 75 p.p.