Menu

Apéritief

Oesters

Zeeuwse creusen nr.3

€ 3,5 per stuk

Gillardeau, Fines de Claires, Marennes, nr. 3

€ 4,5 per stuk

Geserveerd met citroen en frambozendressing

Paleta Ibericó de Cebo

De beroemde Spaanse ham van het Iberische varken, 100 gram

€ 15

Sushi au thon

Krokante sushi van tonijn met zoetzure komkommer, gele curry en ghoa, 4 stuks

€ 12

Toast Cannibale

French toast met huisgemaakte rundertartaar, truffelmayonaise en cornichons, 4 stuks

€ 12

Bruschetta (V)

Gebakken toast met tomaat, knoflook en basilicum, 4 stuks

€ 16

Les Boulettes

Bitterballen van Angus-fokkerij Poelzicht, 8 stuks

€ 9,75

Charcuterie

Plank met diverse snijwaren, worstsoorten, pickles en pikante olijven

Geschikt voor 2 tot 4 personen € 19,5

 

Supplements

Pommes frites

Verse frites en huisgemaakte mayonaise

Portion € 3,75

Caesar salad

Romeinse salade met croutons, scharreleitje, Caesar’s dressing en Parmezaanse kaas

Portion € 4

Au café

Brownie & bonbon

Voor bij de koffie, vers brownie en een huisgemaakte bonbon van chocolade en sinaasappel

Per persoon, € 3,50

A la carte

Homard & Gamba’s

Halve kreeft en gamba’s met venkelsalade, luchtige cocktailsaus en basilicum

€ 22,50

Bouillabaisse

Rijk gevulde Franse vissoep met veel verse zeevruchten, rouille en verse kruiden

€ 16,5

Steak tartare

Verse rundertartaar, gepocheerd scharreleitje, truffelmayo en luciferaardappeltjes

€ 16,5

Terrine au foie gras de canard

Terrine van eendenlever met appelcompote rillettes en brioche

€ 18

**************************

Zeetong ‘à la Meunière’

In de roomboter gebakken zeetong met beurre noisette en citroen

€ 47,5

Entrecôte Béarnaise

Sappige rundersteak van de grill met jus en Béarnaisesaus

€ 29,5

Pigeonneau d’Anjou

Gebakken Anjouduif met zijn gekonfijte boutjes, pastinaak, jus met zoetzure kers en gebrande hazelnoot

€ 34,5

Filet de turbot au beurre blanc

Gebakken tarbotfilet met paddenstoelen en beurre blanc

€ 34,5

**************************

Fromages

Selectie van 6 goed geaffineerde Franse kazen met noten en confiture

€ 12

Fraises Romanoff

Aardbeien van Piet, verveine, mousse van crème fraîche en Grand Marnier, sorbet van aardbei en een kletskop van venkelzaad

€ 10,5

Menu Brasserie

Voor-Hoofd-Na Keuze € 39 p.p.

Poireau & Champignons ( V )

Hollandse prei van de Big Green Egg, hazelnoot, rodewijn dressing, gemarineerde champignon en crème van paddenstoelen

Cocktail de crevettes

Ouderwets lekkere cocktail van garnalen met tomaat, cocktailsaus en citroen

Filet de veau

Dun gesneden kalfsrosbief met paprika, pesto van doperwten en basilicum en gemarineerde tomaat

**************************

Paella au Manchego ( V )

Paella uit de oven met tomaat, geraspte Manchego, linzen en saffraan

Merlu aux fines herbes

Op de huis gebakken heekfilet met groene kruidenrisotto, pittig slaatje en wortel-botersaus

Ribeye d’Ibericó grillé

Malse Iberico ribeye met chorizo, flageolets en dikke jus

**************************

St. Marcellin au four

Frans koemelkkaasje uit Saint Marcellin, uit de oven met broodsoldaatjes, walnoot en Franse selderij

Pêche Melba

Gepocheerde wilde perzik, framboos en vanille-roomijs

Baba au rhum

Mini tulband gedrenkt in rumsiroop, banaan-rozijnencompote en hazelnootroomijs

 

  • Voorgerecht los; € 15
  • Hoofdgerecht los; € 24
  • Kaas of dessert los; € 9

Petit Lunch

French toast avocat (V)

Franse toast met avocado, antiboise van tomaat, kerriemayo, gepickelde rode ui en walnoot

€ 14

Lobster rolls

Melkbroodjes gevuld met rivierkreeftensalade, verse kreeft, tomaat, bieslookmayo en geraspte citroen

€ 18,5

Burger & Foie gras

Brioche bol, verse runderburger, oignons monagasque, eendenlever, augurk en spek

€ 18,5

Caesar salad (V)

Romeinse salade met croutons, Caesar’s dressing, olijven, scharreleitje en Parmezaanse kaas

€ 16

Salade Nicoise

Salade van tonijn met flageolet’s en groene boontjes, verse rode tonijn, basilicumdressing, kwartelei en gemarineerde tomaat

€ 18,5

Salade de volailles

Gemengde salade met gebakken kippenlevertjes, zilverui, gerookt spek, pompoenpitjes, appel en French dressing met mosterd en Madeira

€ 18