Menu

A partager – Hapjes om te delen bij het apéritief

Oesters

Creusen nr. 3

€ 3,5 per stuk

Franse Gillardeau oester nr. 3

€ 4,5 per stuk

Geserveerd met citroen en frambozendressing

Charcuterie – Van het mes

Jambon Noir de Bigorre – Smelt op de tong! Deze ham is gemaakt van het zwarte Bigorre varkentje uit de Pyreneeen. Mals en veel smaak! Per portie à 60 g. € 16

Cecina de Wagyu – Volbloed Tajima Wagyu Cecina (runderham), gepekeld en gerookt, heel veel smaak, zeldzaam, 60 g. € 22

Amuses –  Kleine apéritiefhapjes

Oeufs mayonaise –  Gekookt scharreleitje met krokante uitjes, mayonaise en augurk, per 2 stuks € 6,5

Escargots de Bourgogne – 1/2 dozijn met kruidenboter gegratineerde wijngaardslakken, € 13,5

Tartines de sardine – Gegrild brood met gegrilde sardine, knoflook, olijfolie en peterselie, per 2 stuks € 9

Poivrons verts “Padrón” – Geroosterde milde groene Padrón-pepers met kerrie-zout en oregano , per portie € 8

Brioche au foie gras – Getoast brioche, pâté foie gras en vijg, per stuk € 6,5

Toast Cannibale – De Poelzicht favoriet! Franse toast met tartaar, truffelmayo en cornichon, per stuk € 4,5

 

Plats d’accompaignement

Pommes frites & mayonaise

Portion € 5

Salade verte

Groene salade met French dressing

Portion € 5,5

Pain de campagne

Frans ovenbrood met aioli en beurre noisette

€ 5

Les entrées – voorgerechten

Burrata

Romige burrata met gemarineerde tomaat, smokey BBQ saus, desem-croutons, geroosterde pompoenpitjes en basilicum

€ 18

Oeufs à la Milanese

Scharrelei in een crispy jasje van Parmezaanse kaas, parelgort-risotto, schuimige saus van cèpes en Lardo di Collonata

€ 17

Avocat farci

Avocado en langoustine met kaffir-limoen, gember, knapperige rettich en komkommer

€ 19

Pizza au thon “Le Garage”

Dun gesneden verse tonijn op krokant waterdeeg met wasabimayonaise, sesam en gember

€ 19

Steak tartare préparé

Steak tartaar, 63 C dooiertje, pickles, truffelmayo en een slaatje

Petit € 18

Grand € 26

Les plats – hoofdgerechten

Gratin de poireau

Gratin van prei en cantharellen met Gruyère, zomertruffel en rode wijnjus

€ 27

Poisson du jour

Vis van de dag!

€ marktprijs

Navarin d’agneau

Franse stoofschotel van lamsvlees met bonenkruid, gezouten citroen en geroosterde knoflook

€ 27

Les desserts – nagerechten

Fromages

Selectie van 6 goed geaffineerde Franse kazen met noten, kletzenbrood en Betuwse appelstroop

€ 14

Pavlova

Knapperige meringue met mascarpone en vanille, verse rode vruchten, aardbeiensorbet en limoensiroop

€ 13

Panna cotta au chocolat

Romige pudding van chocolade, saus van abrikoos, compote van sinaasappel en krokante cacao

€ 12

Menu Gourmand

Brasserie keuzemenu

Voor-Hoofd-Na € 48 p.p.

Pasteque & Feta

Gegrilde watermeloen met Feta, basilicum, mint, rode ui en zwarte olijf

Rillette de truite fumé

Salade van gerookte forel met dille, cornichons en rode biet

Pâté de volaille

Smeuige pâté van gevogelte, Cumberlandsaus, mosterd en gepickelde radijs

**************************

Pastilla

Spinazie en champignons in krokant deeg, crème van zwarte knoflook en knolselderij

Lieu noir aux tomates

Dikke moot gebakken koolvis met gedroogde tomaat en groene kruiden, saffraansaus en aardappelkaantjes

Filet de canette

Sappige boerderij eendfilet, gelakt met bierstroop van Bert, jus, kool en doperwt

**************************

Tarte salée au chevre

Hartig taartje van geitenkaas en gepofte perzik met rozemarijn, gerookte amandel en honing

Crème brûllée

Crème brûllée van gezouten toffee en sinaasappel

Coupe café glacée

Vanille-ijs, mousse van espresso, hazelnootcrunch, gezouten karamel en crème Chantilly

 

  • Voorgerecht los; € 18
  • Hoofdgerecht los; € 27
  • Kaas of dessert los; € 12

Specials

Plateau de fruits de mer

Plateau met verse zeevruchten, bestaande uit: 1/2 kreeft, Noordzeekrab, oesters, langoustine, grote pelgarnalen, Hollandse garnalen, gemarineerde scheermessen, kokkels, Zeeuwse mosselen en wulken

Geserveerd met Pain de Campagne, citroenmayonaise en frambozen-sjalottendressing

€ 59 per persoon

(De fruits de mer is te bestellen vanaf 2 personen op aanvraag)

Sole à la Meunière

Hele gebakken zeetong met beurre noisette en citroen

€ 49,5

Ribeye à 2 personnes

De allermooiste grain-fed ribeye (500 gram) met groenten en saus. Mals, sappig en veel smaak.

Pour les gourmands!

€ 85 per 2 personen

Tournedos au poivre

“Comme il faut”, een flinke tournedos met gekneusde zwarte peper, gebakken in roomboter met een romige saus

€ 34

Ris de veau aux cèpes

Gebakken kalfszwezerik met een romige saus van eekhoorntjesbrood

€ 36

Au Café

Voor bij de koffie

Madeleines

Onze beroemde vers gebakken madeleines met crème anglaise om lekker in te dippen!

per 2 stuks € 5