A partager – Hapjes om te delen bij het apéritief
Oesters
Oosterschelde Creusen nr. 3
€ 3,5 per stuk
Franse Gillardeau oester nr. 3
€ 4,5 per stuk
Geserveerd met citroen en frambozendressing
30 gram Kaviaar Baeric
Kaviaar met toast, crème fraîche, gehakt ei, citroen en bieslook
€ 65
Paleta Ibericó Cebo Campo
De beroemde Spaanse ham van het Iberische varken, nootachtig en gerijpt, geserveerd met pikante olijven, 70 gram
€ 15
Cecina de Wagyu
Volbloed Tajima Wagyu Cecina (runderham)
gepekeld en gerookt, heel veel smaak, zeldzaam,
70 gram € 22
Toast Cannibale
French toast met rundertartaar, truffelmayonaise en cornichons, per stuk
€ 4,5
Escargots de Bourgogne
1/2 Dozijn gegratineerde wijngaardslakken, kruidenboter en croutons
€ 12,5
Plats d’accompaignement
Pommes frites & mayonaise
Portion € 4,5
Salade vert
Groene salade met Franse dressing
Portion € 4,5
Pain de campagne
Frans ovenbrood met aioli en beurre noisette
€ 4,5
Les entrées – voorgerechten
Du thon rouge
Verse tonijntartaar, Aziatische salade, avocado en kaffirlimoen
€ 19
Coquilles st. Jacques
Gebakken coquilles st. Jacques, zalvige bloemkoolcrème, gemarineerd buikspek, asperge en beurre blanc
€ 24
Demi homard
1/2 Gekookte kreeft met citroenmayo, kropsla en groene asperge
€ 26
Saumon fumé maison
Warm gerookte zalm, aardappel, waterkers, mierikswortel en lookdressing
€ 18
Les plats – hoofdgerechten
Bouillabaisse
Maaltijdsoep van schaaldieren, verse Noordzeevis, rouille en aardappel
€ 27
Ris de veau
Gebakken kalfszwezerik met morilles en jus de veau
€ 34
Navarin d’agneau
Stoofje van lamsvlees met groene groentjes, gezouten citroen en gepofte knoflook
€ 28
Les desserts – nagerechten
Fromages
Selectie van 6 goed geaffineerde Franse kazen met noten en confiture
€ 13
Crème brûlée
Crème van vanille met een knapperige karamelkorst
€ 12
Dame Blanche
Vanille-roomijs, chocoladesaus, geslagen room met vanille en knapperige amandelen
€ 14