Menu

A partager – Hapjes om te delen bij het apéritief

Oesters

Oosterschelde Creusen nr. 3

€ 3,5 per stuk

Franse Gillardeau oester nr. 3

€ 4,5 per stuk

Geserveerd met citroen en frambozendressing

30 gram Kaviaar Baeric

Kaviaar met toast, crème fraîche, gehakt ei, citroen en bieslook

€ 65

Paleta Ibericó Cebo Campo

De beroemde Spaanse ham van het Iberische varken, nootachtig en gerijpt, geserveerd met pikante olijven, 70 gram

€ 15

Cecina de Wagyu

Volbloed Tajima Wagyu Cecina (runderham)

gepekeld en gerookt, heel veel smaak, zeldzaam,

70 gram € 22

Toast Cannibale

French toast met rundertartaar, truffelmayonaise en cornichons, per stuk

€ 4,5

Escargots de Bourgogne

1/2 Dozijn gegratineerde wijngaardslakken, kruidenboter en croutons

€ 12,5

 

Plats d’accompaignement

Pommes frites & mayonaise

Portion € 4,5

Salade vert

Groene salade met Franse dressing

Portion € 4,5

Pain de campagne

Frans ovenbrood met aioli en beurre noisette

€ 4,5

Les entrées – voorgerechten

Du thon rouge

Verse tonijntartaar, Aziatische salade, avocado en kaffirlimoen

€ 19

Coquilles st. Jacques

Gebakken coquilles st. Jacques, zalvige bloemkoolcrème, gemarineerd buikspek, asperge en beurre blanc

€ 24

Demi homard

1/2 Gekookte kreeft met citroenmayo, kropsla en groene asperge

€ 26

Saumon fumé maison

Warm gerookte zalm, aardappel, waterkers, mierikswortel en lookdressing

€ 18

Les plats – hoofdgerechten

Bouillabaisse

Maaltijdsoep van schaaldieren, verse Noordzeevis, rouille en aardappel

€ 27

Ris de veau

Gebakken kalfszwezerik met morilles en jus de veau

€ 34

Navarin d’agneau

Stoofje van lamsvlees met groene groentjes, gezouten citroen en gepofte knoflook

€ 28

Les desserts – nagerechten

Fromages

Selectie van 6 goed geaffineerde Franse kazen met noten en confiture

€ 13

Crème brûlée

Crème van vanille met een knapperige karamelkorst

€ 12

Dame Blanche

Vanille-roomijs, chocoladesaus, geslagen room met vanille en knapperige amandelen

€ 14

Menu Gourmand

Brasserie keuzemenu

Voor-Hoofd-Na € 44 p.p.

Tartelette printanière

Hartig tartelette met verse doperwten, crème van gerookte ricotta, gefrituurde kappertjes en coulis van citroen

Anguille fumé

Mousse van gerookte paling, Dijon  mosterd, gemarineerde kokkels, lookdressing en gepofte wilde rijst

Terrine de campagne aux noisettes

Terrine van gevogelte met hazelnoot, piccalilly en gerookte rode biet

**************************

Risotto

Risotto van parelgort, gerookt scharreleitje, groene asperge en kapperige Parmezaan

Filet de plie

Dikke scholfilet, gegratineerd met groene kruiden, Béchamel  en geroosterde groenten

Joues d’Ibericó

Gestoofde Iberico wangetjes, gelakt met jus, tomaat en gember, geserveerd met wortel en pompoen

**************************

Brie de Meaux farci

Brie de Meaux, gevuld met truffel, walnoten en vijg

Tarte au citron

Klassiek Frans citroen-schuimtaartje

Fraises Romanoff

Gemarineerde aardbeien, mousse van aardbeien en hangop, knapperige meringue van aardbei, untschaafijs en citroenverbena

 

  • Voorgerecht los; € 17
  • Hoofdgerecht los; € 26
  • Kaas of dessert los; € 11

Les salades – salades

Salade Niçoise

Slahartjes, haricots verts, scharreleitje, lookdressing en verse tonijn

Als maaltijdsalade € 26,5

Als voorgerecht € 18

Salade Riche

Rijke salade, gerookte eend, eendenlever, konfit, gésiers en gepickelde rode ui

Als maaltijdsalade € 26,5

Als voorgerecht € 18

Specials

Plateau de fruits de mer

Plateau met verse zeevruchten, bestaande uit: 1/2 kreeft, Noordzeekrab, oesters, langoustine, grote pelgarnalen, Hollandse garnalen, gemarineerde scheermessen, kokkels, Zeeuwse mosselen en wulken

Geserveerd met Pain de Campagne, citroenmayonaise en frambozen-sjalottendressing

Dagverse aanvoer, OP=OP!!!

€ 55 per persoon

Sole à la Meunière

In de roomboter gebakken zeetong

€ 49,5

Steak tartare & pommes frites

Steak tartaar van het mes, 180 gram, pickles, eidooier, tabasco, mosterd en frietjes met mayo

€ 26

Au BBQ – gegrild op The Bastard

Pepersaus, dikke vleesjus en chimmichurri

Ribeye, per 2 personen, € 85

Fijn dooraderd, veel smaak en mals!

Claire Valley, grainfed, 500 gram

Chateaubriand, per 2 personen, € 75

Het malse middenstuk van de ossenhaas!

Black Angus, 400 gram