A partager – Hapjes om te delen bij het apéritief
Oesters
Zeeuwse creusen nr.3
per 3 stuks € 12
per 6 stuks € 22
Zeeuwse platte oesters
per 3 stuks € 15
per 6 stuks € 28
Charcuterie – Van het mes
Jambon Noir de Bigorre – Smelt op de tong! Deze ham is gemaakt van het zwarte Bigorre varkentje uit de Pyreneeen. Mals en veel smaak! Per portie à 60 g. € 16
Chorizo Iberico de Bellota – Smelt op de tong! De allerlekkerste Chorizo ter wereld! Per portie à 60 g. € 14
Amuses – Kleine apéritiefhapjes
Gilda de anchoa – De allereerste Baskische pinxto ooit! Spiesje met ansjovis, olijven en groene pepers, superveel smaak! per stuk € 3,5
Escargots de Bourgogne – 1/2 dozijn met kruidenboter gegratineerde wijngaardslakken, € 13,5
Gougères – Specialiteit uit Bourgogne! Luchtige hartige soezen met Comté, per 4 stuks € 9
Oeuf farci – Gevuld scharreleitje, crispy chicken en gerookte ansjovis, per stuk € 3,5
Toast Cannibale – De Poelzicht favoriet! Franse toast met tartaar, truffelmayo en cornichon, per stuk € 4,5
Plats d’accompaignement
Pommes frites & mayonaise
Portion € 5
Légumes
Groenten van het seizoen
Portion € 5,5
Pain de campagne
Frans ovenbrood met aioli en beurre noisette
€ 5
Les entrées – voorgerechten
Gratin
Risotto, eekhorntjesbrood, basilicum en een 63 graden C eitje, gegratineerd met Parmezaan
€ 18
Bique d’homard
Kreeftensoep, zeevruchten, lobbige kokosroom en limoen
€ 16
Coquilles st. Jacques
Gebakken coquilles, geschaafde truffel, knolselderij, gebrande hazelnoot en beurre blanc
€ 24
Foie gras & anguille fumé
Terrine van foie gras, gerookte paling en rode biet
€ 24
Steak tartare préparé
Steak tartaar, 63 C dooiertje, gepekelde komkommer en piccalilly
Petit € 16
Grand € 24
Les plats – hoofdgerechten
Pleurote Royal
Gebakken koningsoesterzwam met knoflook en peterselie, krokante ravioli van Old Rotterdam en romige spinazie
€ 27
Bar de mer
Wentelteefje van zeebaars en gambatartaar met kreeftensaus en groene kruiden.
€ 29
Selle de lièvre
Gebakken hazenrugfilet, pastinaak, stoofpeer en jus met 5-spice
€ 34
Les desserts – nagerechten
Fromages
Selectie van 6 goed geaffineerde Franse kazen met noten, kletzenbrood en Betuwse appelstroop
€ 15
Dame Blanche
Vanille-parfait, slagroom, hazelnootcrunch en warme chocoladesaus
€ 13
Chocolat
Crèmeux van pure chocolade, pinda-kletskop, zeezout, olijfolie en sinaasappel
€ 13