A partager – Hapjes om te delen bij het apéritief
Oesters
Creusen nr. 3
€ 3,5 per stuk
Franse Gillardeau oester nr. 3
€ 4,5 per stuk
Geserveerd met citroen en frambozendressing
Charcuterie – Van het mes
Jambon Noir de Bigorre – Smelt op de tong! Deze ham is gemaakt van het zwarte Bigorre varkentje uit de Pyreneeen. Mals en veel smaak! Per portie à 60 g. € 16
Cecina de Wagyu – Volbloed Tajima Wagyu Cecina (runderham), gepekeld en gerookt, heel veel smaak, zeldzaam, 60 g. € 22
Amuses – Kleine apéritiefhapjes
Oeufs mayonaise – Gekookt scharreleitje met krokante uitjes, mayonaise en augurk, per 2 stuks € 6,5
Escargots de Bourgogne – 1/2 dozijn met kruidenboter gegratineerde wijngaardslakken, € 13,5
Tartines de sardine – Gegrild brood met gegrilde sardine, knoflook, olijfolie en peterselie, per 2 stuks € 9
Poivrons verts “Padrón” – Geroosterde milde groene Padrón-pepers met kerrie-zout en oregano , per portie € 8
Brioche au foie gras – Getoast brioche, pâté foie gras en vijg, per stuk € 6,5
Toast Cannibale – De Poelzicht favoriet! Franse toast met tartaar, truffelmayo en cornichon, per stuk € 4,5
Plats d’accompaignement
Pommes frites & mayonaise
Portion € 5
Salade verte
Groene salade met French dressing
Portion € 5,5
Pain de campagne
Frans ovenbrood met aioli en beurre noisette
€ 5
Les entrées – voorgerechten
Burrata
Romige burrata met gemarineerde tomaat, smokey BBQ saus, desem-croutons, geroosterde pompoenpitjes en basilicum
€ 18
Oeufs à la Milanese
Scharrelei in een crispy jasje van Parmezaanse kaas, parelgort-risotto, schuimige saus van cèpes en Lardo di Collonata
€ 17
Avocat farci
Avocado en langoustine met kaffir-limoen, gember, knapperige rettich en komkommer
€ 19
Pizza au thon “Le Garage”
Dun gesneden verse tonijn op krokant waterdeeg met wasabimayonaise, sesam en gember
€ 19
Steak tartare préparé
Steak tartaar, 63 C dooiertje, pickles, truffelmayo en een slaatje
Petit € 18
Grand € 26
Les plats – hoofdgerechten
Gratin de poireau
Gratin van prei en cantharellen met Gruyère, zomertruffel en rode wijnjus
€ 27
Poisson du jour
Vis van de dag!
€ marktprijs
Navarin d’agneau
Franse stoofschotel van lamsvlees met bonenkruid, gezouten citroen en geroosterde knoflook
€ 27
Les desserts – nagerechten
Fromages
Selectie van 6 goed geaffineerde Franse kazen met noten, kletzenbrood en Betuwse appelstroop
€ 14
Pavlova
Knapperige meringue met mascarpone en vanille, verse rode vruchten, aardbeiensorbet en limoensiroop
€ 13
Panna cotta au chocolat
Romige pudding van chocolade, saus van abrikoos, compote van sinaasappel en krokante cacao
€ 12