Menu

Apéritief

Oesters

Zeeuwse creusen nr.3; Met vinaigrette, sjalotjes en citroen

€ 3,5 per stuk

Oesterparade

3 x 2 Zeeuwse creusen op verschillende wijzen,

Bloody Mary, aziatisch en Framboos & rode biet

€ 24

Paleta Ibericó de Cebo

De beroemde Spaanse ham van het Iberische varken, 100 gram

€ 15

Sushi au thon

Krokante sushi van tonijn met zoetzure komkommer, gele curry en ghoa, 4 stuks

€ 12

Toast Cannibale

French toast met huisgemaakte rundertartaar, truffelmayonaise en cornichons, 4 stuks

€ 12

Pommes Pont Neuf ”Rendang” (V)

Dikke Pont Neuf aardappel met vegetarische rendang, pinda, kokos, kaffir limoen en lente-ui, 4 stuks

€ 15

Croquettes Chorizo

Chorizo kroketjes met mayo van gerookte paprika, 4 stuks

€ 8

Supplements

Pommes frites

Verse frites en huisgemaakte mayonaise

Portion € 3,5

Salade

Zoetzure witte koolsalade met kummel en gerookte spekjes

Portion € 3,5

Au café

Madeleines & bonbon

Voor bij de koffie, vers gebakken Franse madeleines en een huisgemaakte bonbon van chocolade en sinaasappel

Per persoon, € 3,50

A la carte

Pizza au thon

Knapperige bodem met dun gesneden verse tonijn, zoetwater kreeft, knapperige witte radijs, wasabi mayo, groene sesam en daikon

€ 16

Steak tartare

Tartaar van het rund, gepocheerd eitje, pickles en stro-aardappel

€ 16

Heilbot & krab

Gerookte heilbot met Noordzeekrab, venkelsalade en dragon

€ 17

Bouillabaisse

Goed gevulde Franse vissoep met verse Noordzee vis, rouille en crouton

€ 12

**************************

Zeetong ‘à la Meunière’

In de roomboter gebakken zeetong met beurre noisette en citroen

€ 42

Bavette Chimichurri

Dikke rundersteak van de grill (250 g) met chimichurri en eigen jus

€ 28,5

Ribeye Béarnaise à deux

Ribeye, 500 g, Australisch ”grainfed” voor 2 personen met gepofte groenten, jus en béarnaisesaus

€ 37 p.p.

Faisan à la choucroute

Sappige fazantfilet met Elzasser zuurkool, truffeljus en mousseline en geroosterd spek

€ 26

**************************

Fromages

Selectie van 6 goed geaffineerde Franse kazen met noten en confiture

€ 12

Mousse au chocolat

Chocolademousse, brownie en frambozensorbet met hazelnootcrunch, knapperige cacao en meringue

€ 9,5

Menu Brasserie

Voor-Hoofd-Na Keuze € 37 p.p.

Gnocchi & betteraves ( V )

Gebakken gnocchi gevuld met paddenstoelen, salade van rode biet en noten, mousse van Parmezaanse kaas en basilicumdressing

Saumon fumé

Warm gerookte Schotse zalm, tartaartje van zalm, aardappelzalf, radijsscheutjes, bieslook en wasabi-kaviaar

Rouleau de faisan farci

Rouleau van fazant gevuld met eendenlever, morilles en pistachenoten, geserveerd met peterseliewortelsalade en appeldressing

**************************

Célèri confit aux truffes ( V )

Gebakken terrine van knolselderij en truffel, chips van aardpeer, gevulde witte ui en kningsboleet, geserveerd met een tartaar van knolselderij

Bar au risotto

Zeebaarsfilet met gamba’s, risotto van parelgort, verse kruiden en beurre blanc met bieslook

Civet de lièvre ”5-spice”

Hazenpeper, 5-spice, hazenrugfilet, stoofpeertje en rode kool

**************************

Fromage Comté 17 mois

17 Maanden gerijpte Comté, zachte compote van gekarameliseerde knoflook en gedroogde pruimen en vijgen-walnootbrood

Sticky toffee pudding

”Sticky” cake van dadels met butterscotch en rum-rozijnenijs

Tarte au citron

Klassiek Frans citroentaartje met gebrande meringue en zestes

 

  • Voorgerecht los; € 15
  • Hoofdgerecht los; € 24
  • Kaas of dessert los; € 9