Over Brasserie Poelzicht

Cuisine Française

Cuisine Française

Sinds september 2021 geniet u in Brasserie Poelzicht van de kookkunsten van patron-cuisinier Edwin Muns. Hier komen Edwins Betuwse afkomst en zijn liefde voor de Franse klassieke keuken samen. Uit de keuken komen heerlijke en eerlijke bistrogerechten die altijd gemaakt zijn met verse ingrediënten en veel liefde.

Bekijk ons menu

Hartelijk welkom

Gastvrouw Lydia Langius en haar team ontvangen u hartelijk in de ruime en lichte brasserie voor een heerlijke lunch of een smakelijk diner.

Uniek in de regio is de Franse bistrokeuken gecombineerd met strikt Franse wijnen.

Bij mooi weer kunt u genieten op het ruime terras dat uitkijkt over de prachtige tuin.

Poelzicht ligt midden in de prachtige Betuwe en het Rivierengebied tussen Geldermalsen en de Fruitstad Tiel. Parkeren kan op ons eigen gratis parkeerterrein.

Brasserie Poelzicht is van donderdag t/m maandag van 12.00 tot 21.00 uur geopend voor lunch en diner.

 

Iets te vieren?

Naast de brasserie beschikt Poelzicht over twee zalen met diverse mogelijkheden voor bijeenkomsten op zakelijk en privégebied, zoals events, vergaderingen, presentaties, huwelijken, verjaardagen, jubilea, condoleances, borrels, lunches en diners.

Bekijk de mogelijkheden

Over Edwin Muns & Lydia Langius

Chef Edwin Muns komt uit de Betuwe en is Bourgondiër in hart en nieren. Hij werkte eerder als (sous)chef bij restaurants de Gravin van Buren in Buren, Lodewijk XIII in Maurik en Van Balveren in Echteld.

Na zeven jaar lang mede-eigenaar te zijn geweest van Bistro Formidable in Breda, is het tijd om terug te keren naar de Betuwe. Hier in Brasserie Poelzicht komen Edwins Betuwse afkomst en zijn liefde voor de Franse klassieke keuken samen.

 

Ook gastvrouw en levenspartner Lydia Langius is geboren en getogen in de Betuwe. Zij heeft zaken als Bistro Bar JUS en Bij Casper in Tiel, Lodewijk XIII in Maurik en de Gravin van Buren in Buren op haar cv staan.

Samen met het team zorgt het paar voor een in de regio unieke combinatie van de goede Franse bistrokeuken, Franse wijnen en hartelijke gastvrijheid in een prachtige landelijke hofstede.